Nog 5 weken

Geplaatst op: 12 juni 2011 door Kelly in Uncategorized

Het grote aftellen is begonnen. Nog vijf weken en twee dagen en dan stappen we eindelijk in het vliegtuig naar New York om te beginnen aan onze rondreis door New York en West-Amerika.

De meeste voorbereidingen zijn getroffen. Alle hotels zijn geboekt, kaartjes voor de tour op Alcatraz en voor een honkbalwedstrijd van de New York Yankees zijn binnen. Er ligt een compleet routeboek, met alle bezienswaardigheden op de plekken waar we komen. Ondertussen blijven we elke dag lezen op het forum van allesamerika.nl, reisverslagen verslinden we en reisgidsen worden van voor tot achter gelezen.

En toch knaagt er iets. Want wat nou als we iets heel moois over het hoofd zien? Gewoon niet weten dat het er is en daardoor missen op onze reis. Tsja, het is onvermijdelijk dat we iets gaan missen. Want ook in Amerika zitten er helaas maar 24 uur in een dag. En met al een bomvol programma, kunnen we nou eenmaal niet alles zien. Gelukkig wordt dat vast ruimschoots goedgemaakt door al het moois dat we wel gaan zien. Daar leggen we ons dan maar bij neer.

Blijft er nog een dilemma over. Wat gaat er allemaal mee in de koffer? Niet teveel natuurlijk, want zeker met de huidige dollarkoers is Amerika het shopparadijs op aarde. Maarja, met een half lege koffer op reis, dat is toch tegennatuurlijk?!

Gelukkig hebben we nog even om daar over na te denken en ons nog beter in te lezen. Want hoewel we de dagen aftellen voordat we eindelijk aan de reis beginnen waar we al een jaar naar uitkijken, is het ook fijn om nog even tijd te hebben om ons nog beter voor te bereiden.

 

reacties
  1. Top! Ziet er mooi uit. Hoeveel tijd hebben jullie bij thuiskomst straks om uit te rusten … ? 😉

  2. John Aertssen schreef:

    Wij willen jullie een hele fijne vakantie wensen en een behouden vaart terug. Geniet er van, het is jullie van harte gegund na de vervelende periode van enkelbreuk en ziekenhuisopname.

    Liefs

    John
    Miny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s