Dag 5: New York – Las Vegas

Geplaatst op: 24 juli 2011 door Kelly in Uncategorized

Dag 5. New York – Las Vegas

We zijn in Las Vegas! We hebben er nog maar een glimp van opgevangen, maar het is nu al top! Vanmorgen waren we nog in New York. Gijs en ik zijn vroeg opgestaan, we wilden nog winkelen een paar dingen bekijken. Eerst gaan we op zoek naar een navigatiesysteem, zodat we in Las Vegas ons hotel kunnen vinden. Dat blijkt nog niet zo makkelijk. We worden van het kastje naar de muur gestuurd en maken een flinke wandeling. Maar daardoor zien we gelijk wat we nog graag wilden zien; Central Park, Broadway, Times Square en Fifth Avenue.

Van winkelen voor onszelf komt niks meer terecht, we moeten om 12 uur uitchecken en door heel hard door te lopen lukt het ons om om 11.50 op onze kamer terug te zijn. Marjan en Gerard hebben een rustige ochtend gehad, die hebben uitgeslapen en gezwommen in het hotel. Gisteravond zijn ze nog met de boot naar Staten Island gegaan om daar de skyline van New York by night te bekijken. Ze hebben een geweldige avond gehad en mooie foto’s kunnen maken.

Met de yellow cab gaan we naar Newark, vanwaar we naar Las Vegas vliegen. De vlucht gaat snel, binnen vijf uur zijn we weer geland. Hier in Las Vegas is het nog drie uur vroeger, waardoor het tijdsverschil met Nederland nu 9 uur is. Het is hier nu 10 uur op zaterdagavond, bij jullie is het 7 uur op zondagochtend. Toch grappig!

Vanuit het vliegtuig hebben we mooi zicht op plekken die we nog gaan zien; Monument Valley, Page en de noordkant van de Grand Canyon. Op het vliegveld kijken we al onze ogen auto, hier staan de eerste gokautomaten al. Nadat we onze koffers weer terughebben worden we met een shuttlebus naar de autoverhuurbedrijven gebracht. Ook hier gaat het snel. We krijgen een hele mooie grote auto, een Ford nog iets. Ik zal morgen het merk eens bekijken…

Nu zitten we in ons eerste motel, de Holiday Inn Express. We hebben een grote 4-persoonskamer, morgenochtend gratis ontbijt en dat voor zo’n 40 euro, 10 euro per persoon. Koopje dus! Over bijna 2 weken komen we hier weer terug, dan slapen we 2 nachten in The Wynn, het sjiekste hotel van Las Vegas. Dit is alleen om te slapen. Morgenochtend gaan we vroeg op pad, eerst naar de Wallmart om inkopen te doen voor de komende weken en daarna naar de Grand Canyon. Onze roadtrip kan beginnen!

Deze diashow vereist JavaScript.

 

reacties
 1. Rene Marjolein Noella Helene schreef:

  Ja, hier is het nu zondagochtend 9 uur, net 2 uur later dan het laatste bericht gepost, wellicht nog te lezen voor de roadtrip! Wat een mooie verhalen en leuke foto’s hebben jullie geplaatst zeg, ik leef helemaal met jullie mee. Een beetje te veel zelfs, want ik heb het gevoel gehad dat ik de hele nacht met jullie in New York ben geweest en echt allerlei belevenissen met jullie heb meegemaakt, heel intensief. En zoals dat alleen in dromen kan voorkomen, gebeurden er allerlei bizarre dingen en hadden jullie een heel slecht hotel, wat meer leek op een opvangtehuis voor daklozen. Details zal ik besparen, het was echt een lange droom en ik ben nu bekaf!

  Heel veel plezier daarzo en drive carefully. Hier is het nat en koud, dus 35 graden klinkt toch best aantrekkelijk, hoe zwetend soms ook, ik heb hier de verwarming aan, brrr, zomer in Holland. Heel veel liefs, R M N H.

 2. Rene Marjolein Noella Helene schreef:

  Net nog even met Noëlla en Hélène de website aan het bekijken en elke keer (houd nit op) moeten de foto’s van Opa en Oma en Gijs en Kelly worden bekeken, dat is wel erg interessant! En dan hard roepen OPA, OMA, GIJS, KELLY! Amerika! En bij elke foto wordt gevraagd “ben ik daar ook geweest”, of “daar ben ik ook geweest”. Haha nog even niet, schatjes! Ik zit hier nog wel even met 2×12 kilo enthousiaste meisjes op schoot….

 3. nienke schreef:

  Lieve allemaal,

  Wat leuk om jullie verhalen te lezen en de foto’s te zien. Nog een hele fijne reis en we kijken uit naar jullie reisverslag.

  eddy, nienke, ilsa & lize

  P.S. stuur wat zonnestralen deze kant op, hier is het herfst.

 4. Hallo familie,
  Lennaert heeft net gedonken en is nu aan het uitbuiken bij jullie foto’s.
  V en E zijn uit logeren naar Holten want onze vakantie zit er weer op ja morgen moet er weer gewerkt worden. Het kamperen was erg leuk ook met z’n vijven kunnen we makelijk in onze vouwwagen. Veronique heeft de 2e week onderin geslapen en is nu aan het bedenken wie er nog meer kunnen komen “logeren” bij ons in het andere tentje in de vouwwagen hahahaha.

  Dus als jullie straks terug zijn en jullie hebben nog zin in kamperen…laat het maar weten.

  liefs uit Wijchen

 5. loes en annemiek schreef:

  Hallo luitjes!

  Zo te lezen vermaken jullie je prima daar! We begrijpen dat jullie het
  erg warm daar hebben… 20x het dubbele als hier;) Blaas wat zon deze kant op. Als jullie alle
  4 blazen lukt het misschien.
  Leuk om te lezen wat jullie allemaal zien en leuke foto’s! We blijven jullie volgen
  Heel veel plezier nog daar en liefs en groetjes van de oostings

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s