Dag 16: Las Vegas

Geplaatst op: 5 augustus 2011 door Kelly in Uncategorized

Dag 16. Las Vegas (3-8)

Waking up in Vegas. Hele dag Las Vegas voor de boeg. Vandaag gaan we niet met z’n vieren op pad, we gaan even onze eigen gang. Gijs en ik gaan winkelen! Ze hebben hier namelijk twee hele grote outletcenters met als het goed is merkkleding voor een zacht prijsje. Dat moeten wij natuurlijk gaan bekijken. We gaan naar outletcenter North. Tien minuutjes rijden vanuit het hotel. Het is ontzettend warm, maar in de winkels is het heerlijk koel.

En het is inderdaad het shopwalhalla! Super veel keus en echt goedkoop. Flink afgeprijsd en dan ook nog in dollars. Dus we doen goede zaken. Zo heeft Gijs drie Levi’s spijkerbroeken gekocht voor 30 euro per stuk en kan ik helemaal sportief doen in een mooi Adidas trainingspak voor 25 euro. Zal jullie niet vermoeien met onze overige aankopen, maar ik kan wel melden dat de koffers een aantal kilootjes zwaarder zijn. We houden het wel 4 uur vol in het outletcenter, een nieuw persoonlijk record voor Gijs!

Rond 3 uur zijn we terug in het hotel. Tijd om het zwembad uit te proberen. Ook dit is weer geweldig! Stapels super zachte handdoeken liggen al klaar en er is keus genoeg uit ligbedden. Gelukkig in de schaduw, want het is behoorlijk heet. Zelfs het water in het zwembad is warm, maar wel lekker! Zonder overdrijven kun je zo 200 meter zwemmen. Alles is hier groot en luxe. Jammer dat we maar 2 dagen blijven!

Marjan en Gerard treffen we weer bij het zwembad. Zij hebben vandaag wat hotels van binnen bekeken. In het Venetian hebben ze leuke restaurantjes ontdekt, dus daar gaan we eten. Lekker Aziatisch. Het is trouwens een prachtig hotel. Ze hebben er binnen winkelstraatjes in Venetië nagemaakt, compleet met blauwe hemel met witte wolken, waardoor het 24 uur per dag lijkt of het een uur of 3 ’s middags is. We kijken overal onze ogen uit. Dit vind je nergens anders en je moet ook dit weer met eigen ogen gezien hebben om het goed te ervaren.

We gaan nog een keer naar de fonteinenshow bij het Bellagio kijken. Vandaag is het nog mooier dan gister! Elk kwartier is er een show, telkens op andere muziek. We bekijken 2 shows. Heel indrukwekkend! Bij het volgende hotel, de Mirage, is ook weer een show. Hier wordt een vulkaanuitbarsting nagebootst. Ook dat bekijken we. Bij het laatste hotel voor de Wynn, Treasure Island, is een hele show met een boot, dansers, vuur en muziek. Maar de vorige show is net afgelopen en de volgende pas over een uur. We hebben geen zin om te wachten en gaan terug naar de Wynn. Tijd om het casino weer in te gaan.

We spelen hetzelfde spel op de gokkasten als gisteravond. Je kunt er lang spelen voor relatief weinig geld. We bestellen wat te drinken en denken mazzel te hebben als we niet hoeven af te rekenen als de drank gebracht wordt. Maar ook bij het tweede rondje hoeven we niet te betalen… Daar moeten we natuurlijk meer van weten. Het blijkt dat iedereen die aan het gokken is gratis drank krijgt. Jammer dat we dat gisteren niet wisten! Maar nu maken we het ruimschoots goed met biertjes en ik drink Cosmopolitans. Helaas vandaag niet het geluk van gister, maar met de gratis drankjes hebben we toch een redelijk goedkope avond gehad!

reacties
  1. TaalTalentLiza schreef:

    Hoi Kelly en Gijs,

    Gave stad he! Mooie foto’s hebben jullie gemaakt. Volgens mij zijn wij vorig jaar bij dezelfde outlet geweest, wat een paradijs he 😉

    Liza

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s